Først udtræksprøver og så en skøn tur til Berlin

I dag den 25. april klokken 06.45 blev udtræksprøverne for 9. årgang offentliggjort ved en lille højtidelighed i festsalen. 9.a Kristendomskundskab og Matematik 9.b Tysk, skriftlig og Fysik/Kemi, skriftlig 9.c Engelsk, skriftlig og Geografi, skriftlig Der var blandede følelser hos vore kære elever - nogle blev glade og andre fik et sug i maven. Den almindelige undervisning er nu slut for vores 9. årgang.

Der var blandede følelser hos vore elever Der var blandede følelser hos vore elever
I denne uge er de i Berlin og ugerne efter er de til skriftlige prøver.

Alle øvrige dage indtil sidste skoledag den 27. maj er undervisningen målrettet de fag, som eleverne skal til prøve i.

Det bliver spændende og vi er sikre på, at vores elever vil gøre deres allerbedste til prøverne - men for nu, så ønsker vi dem en super tur til Berlin, og vi tør nok gætte på at samtaleemnet det første stykke ned igennem Tyskland, vil være resultatet af udtræksprøverne.