Dimission - farvel til vores skønne 9. klasser

Torsdag den 23. juni 2016 skulle vi sige farvel til 79 unge mennesker, som har afsluttet deres 9. årgangs prøve fra Hærvejsskolen. Elever, forældre, søskende, bedsteforældre og lærere var mødt talstærkt frem – og det var en smuk, højtidelig, hyggelig og sjov afslutning på 10 års skolegang.

Nyhed billede
De unge mennesker har gennemsnitligt klaret sig særdeles flot i de mundtlige prøver i år. Der er givet mange 12-taller for præstationerne til de mundtlige prøver – flere end årene før. Der har været flere censorer, der har talt om velforberedte elever, der har haft fuldstændig styr på, hvad de skulle sige til prøven. Det er vi rigtig glade for og stolte over.

De nye typer prøver fylder meget nu. Projekter, synopser, problemformuleringer, produkter. Der er krav om personlig indsats og
...